Tammy Nagy-Stellini

Ügyvezető igazgató

Hays Hungary

Mutassa be néhány szóval cégét.

Cégünk, a Hays Hungary a Hays Toborzási Szakértő Csoport Group tagja, amely munkaerő-toborzással és kiválasztással foglalkozó vállalatcsoportként piacvezető az Egyesült Királyságban, Ázsiában, Ausztráliában és Új-Zélandon, illetve a piacvezetők egyike Európában és Dél-Amerikában is. A Hays a világ 33 országában, 257 irodával van jelen, 11 ezer munkatársa 20 különböző szakterület specialistája. Amióta 2007-ben megalakult a budapesti irodánk, a Bank Center a harmadik lokációnk. Kollégáink határozott vagy ideiglenes munkavégzésre keresnek szakképzett munkaerőt számos területen, továbbá IT Contracting, Recruitment Process Outsourcing (RPO) és egyéb HR szolgáltatásokat is nyújtunk ügyfeleink számára. Büszkék vagyunk az ügyfeleinkkel kiépített hosszú távú kapcsolatainkra, ahol igyekszünk a megfelelő tehetségeket társítani a vállalatok igényéheihez.

Miért választották a Bank Centert és mi az, ami legjobban tetszik benne?

Előfordul, hogy a jelöltjeink  ebédszünetben, vagy munka előtt, illetve után érkeznek, számunkra az egyik legfontosabb szempont a megközelíthetőség, a városon belüli lokáció. A Bank Center minden szempontból kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, tömegközlekedéssel is könnyen elérhető a város távolabbi pontjairól is. 

Az épület minősége, megjelenése szintén meghatározó választási szempont volt számunkra - a kiváló elhelyezkedés mellett az irodánkból nyíló fantasztikus kilátás vonzereje mellett fontos, hogy a munkatársaink szeressenek itt dolgozni. Ha már ilyen sok időt töltünk itt, fontos, hogy jól érezzük magunkat, ugye? Már hat éve itt vagyunk, és másodszor hosszabbítottunk szerződést. A BC menedzsmentjében nagyon kedvelem Éles Anettet, aki nagyon megoldás orientált és mindig rendelkezésre áll, hogy támogasson minket. Határozottan öröm vele együtt dolgozni.  

Milyen, a közelben lévő szolgáltatásokat ajánlana?

Három gyerek dolgozó édesanyjaként szuperszervezettnek kell lennem. A közelben található több szolgáltató mellett, könnyen elérhető a gyógyszertár, autómosó, szabóság és vegytisztító, amit nagyon kényelmesnek tartok. Nemrégiben elkezdtem használni a tornatermet is az alaksorban. Továbbá, mint üzleti vállalkozás, az autókölcsönzőt is használjuk. Ha ilyen szolgáltatások elérhetőek, akkor jobban kihasználhatjuk és beoszthatjuk az időnket. 

Hol ebédel legszívesebben a BC környékén?

Az én kedvenc helyem a Hold utcai Piac. Ha időm engedi, a piac végén a baloldalon található halasnál ebédelek. De még a piacon is rengeteg hely van, melyek közül választhatunk. 

Előző történet Következő történet

ÉLET A BANK CENTERBEN

Yuri Titov M.D.

Country Manager, Hungary / Director Clinical Operations
PSI CRO Magyarország Gyógyszerkutatást Támogató Kft.

Yuri Titovtól megtudhatjuk többek közt, hogy lenyűgözi a kilátás az irodájából a park és a patinás épületek felé.

OLVASSA EL A TELJES TÖRTÉNETET

Koszti Tamás

Ügyvezető igazgató
TEQTOS

Koszti Tamás elmagyarázza, mit jelent pontosan, hogy a TEQTOS hatékonyságjavítással és folyamatfejlesztéssel foglalkozik.

OLVASSA EL A TELJES TÖRTÉNETET

Robert Somogyi

Kereskedelmi Vezérigazgató-helyettes
RotaChrom Technológiai Zrt.

Ismerjék meg a RotaChrom Technológiai Zrt. kereskedelmi vezérigazgató-helyettesét, Robert Somogyit.

OLVASSA EL A TELJES TÖRTÉNETET

Bánhegyi Katalin

Szenior kommunikációs referens
Budapesti Értéktőzsde

Ismerjék meg Katalint, aki ugyan nem irodaház-párti, a Bank Centerbe mégis szeret bejárni.

OLVASSA EL A TELJES TÖRTÉNETET