Leitner György

Vezérigazgató

Affidea

Mutassa be néhány szóval cégét.

Az Affidea magyar alapítású vállalat, első központja 1991-ben nyílt Budapesten a MÁV Kórházban, ahol Magyarország második MR-készüléke is üzemelt. A tulajdonosi szerkezet változásai mellett ma már nemzetközi cégként 16 országban, csaknem 250 nagydiagnosztikai és egyéb járóbeteg-ellátást nyújtó központtal vagyunk jelen. Magyarországon eredetileg államilag finanszírozott képalkotó-diagnosztikai ellátást nyújtottunk, ami az utóbbi években privátellátási formákkal, mint például privátdiagnosztika, foglalkozás-és vállalat-egészségügy, illetve egyéb szakorvosi szolgáltatásokkal is kiegészült. Itt, a Bank Centerben is egy hasonló központot tervezünk megvalósulni, amelynek kiemelt szakterülete a gasztroenterológia lesz.

Miért választották a Bank Centert és mi az, ami legjobban tetszik benne?

Azt gondolom, hogy ez egy mindenki számára vonzó lokáció, hiszen nemcsak a város szívében, hanem az elmúlt huszonegynéhány év történelme által is meghatározott üzleti központjában helyezkedik el. Az épület patináját számomra a napjainkétól teljesen eltérő, a rendszerváltás korának építési stílusa adja, és ebből a szempontból a Bank Center szerintem egy nagyon jól sikerült épület, én nagyon szívesen megyek a mindig látványos, hatalmas aulába.

Milyen, a közelben lévő szolgáltatásokat ajánlana?

Mivel a Bank Center Budapest belvárosában helyezkedik el, nehéz választani a sokféle szolgáltatás közül. Nagyon szeretem a közelben található számos étkezési lehetőséget. 

Hol ebédel legszívesebben a BC környékén?

Akár egy rövid 20 perces ebédszünetről vagy akár komoly üzleti ebédről van szó, számtalan remek lehetőség kínálkozik a környéken, séta távolságon belül. Személyes ajánlásom a Costes Downtown. 

Előző történet Következő történet

ÉLET A BANK CENTERBEN

Koszti Tamás

Ügyvezető igazgató
TEQTOS

Koszti Tamás elmagyarázza, mit jelent pontosan, hogy a TEQTOS hatékonyságjavítással és folyamatfejlesztéssel foglalkozik.

OLVASSA EL A TELJES TÖRTÉNETET

Yuri Titov M.D.

Country Manager, Hungary / Director Clinical Operations
PSI CRO Magyarország Gyógyszerkutatást Támogató Kft.

Yuri Titovtól megtudhatjuk többek közt, hogy lenyűgözi a kilátás az irodájából a park és a patinás épületek felé.

OLVASSA EL A TELJES TÖRTÉNETET

Graeme Hutchison

Regional Head of Hungary & Slovakia
Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank

Graeme Hutchison már 5 éve Magyarországon él és most megosztja velünk, milyen szolgáltatásokat ajánl az irodaház közelében.

OLVASSA EL A TELJES TÖRTÉNETET

Bánhegyi Katalin

Szenior kommunikációs referens
Budapesti Értéktőzsde

Ismerjék meg Katalint, aki ugyan nem irodaház-párti, a Bank Centerbe mégis szeret bejárni.

OLVASSA EL A TELJES TÖRTÉNETET