Koszti Tamás

Ügyvezető igazgató

TEQTOS

Kérem, mondjon néhány szót a cégéről!

Cégünk 2016-ban alakult és hatékonyságjavítással, illetve folyamatfejlesztéssel foglalkozik. Mit is jelent ez?!...átvilágítunk egy céget és részleteiben megvizsgáljuk, hogy mely folyamatok milyen hatékonysággal is működnek. Az adott vállalat több belső tevékenységi körét is megvizsgáljuk, így a riportolást, a HR munka hatékonyságát, a pénzügyi részleget, és ha kell lemegyünk egészen a taxihasználat szabályozásáig is. Az elemzések birtokában javaslatot teszünk arra, hogy mitől tudnának jobban működni, hogyan lehetnének gyorsabbak, olcsóbbak és versenyképesebbek. Ami nagyon jó, hogy az eredmény teljes mértékben kézzel fogható és visszamérhető, szlogenünk is erre utal, „Valódi értéket teremtünk!”

Miért választották a Bank Centert és mi az, amit a leginkább szeret benne?

Első sorban a Bank Center központi elhelyezkedése, ami nagyon vonzóvá teszi az ittlétet. A legtöbb idelátogató ügyfelünk számára nagyon kényelmes, hogy a Bank Center saját parkolóházzal rendelkezik, így nem okozhat fejfájást a környék parkolási mizériája. Az épület magas minősége és az igényes irodai környezet minden leendő, vagy meglévő ügyfelünkben azonnali pozitív benyomást kelt, ami jó hatással lehet a közös munkára. Én magam is nagyon kedvelem az irodánkból való kilátást a környező századfordulós épületekre és a Szabadság térre, és ez a vizuális élmény minden napunkat szebbé varázsolja.

Milyen szolgálatásokat ajánlana az irodaház közelében?

Számomra nagyon kényelmes, hogy a Bank Center saját parkolójában kocsimosó is működik, ahova reggel leadhatom az autót, ami 2-3 órával később kívül-belül makulátlan. Kedveljük a nagy múltú Tichy tisztítót a házban, ami alkalmanként szintén nagyon megkönnyíti az életünket. Gasztronómia tekintetében is kiváló helyen van a BC, hiszen a környék tele van jobbnál jobb étteremmel, bisztróval és hangulatos kávézóval. Szinte karnyújtásnyira találunk épp a hangulatunknak, vagy a pénztárcánknak megfelelő helyeket.

Mi a kedvenc ebédet kínáló étterme a Bank Center szomszédságában?

A kínálat nagyon színes a környéken hiszen, ha éppen arra vágyunk, akkor pár sarokra innen a Prime Steakhouse-ban tudunk egy tökéletesre elkészített steaket enni. Természetesen, ha kicsit nyugalmasabb helyre gondoltunk, akkor itt van pár sarokra a „Zeller” bisztró és a Börze is. Előfordul az is, hogy kicsit „old school” hangulatban közösen kimegyünk a közelbe lángost enni, vagy éppen sült kolbászt fogyasztunk a Hold u-i piacon, aminek szintén megvan a varázsa.

Előző történet Következő történet

ÉLET A BANK CENTERBEN

Leitner György

Vezérigazgató
Affidea

György számára a Bank Center nem csak egy épület, hanem a történelem egy része is. Olvassa el, miért gondolja ezt így.

OLVASSA EL A TELJES TÖRTÉNETET

Bánhegyi Katalin

Szenior kommunikációs referens
Budapesti Értéktőzsde

Ismerjék meg Katalint, aki ugyan nem irodaház-párti, a Bank Centerbe mégis szeret bejárni.

OLVASSA EL A TELJES TÖRTÉNETET

Robert Somogyi

Kereskedelmi Vezérigazgató-helyettes
RotaChrom Technológiai Zrt.

Ismerjék meg a RotaChrom Technológiai Zrt. kereskedelmi vezérigazgató-helyettesét, Robert Somogyit.

OLVASSA EL A TELJES TÖRTÉNETET

Tammy Nagy-Stellini

Ügyvezető igazgató
Hays Hungary

Ismerjék meg Tammyt és derítsék ki az alábbi interjúból, melyik a kedvenc ebédelőhelye a Hold utcai Piacon.

OLVASSA EL A TELJES TÖRTÉNETET