2019 Szeptember 25

Megújult aula a Bank Centerben

A Bank Center 1996-os megnyitása óta eltelt több mint kettő évtizedben a lokáció nyújtotta előnyök és a Bérlőknek kínált prémium szolgáltatások mellé több olyan jelentős műszaki fejlesztés is társult, amelyek nemcsak a legkorszerűbbek között tartják az épületet, de lehetővé tették, hogy a szolgáltatások színvonala tovább, a bérleti díj viszont egyáltalán ne emelkedjen.

BCN: Ha az elmúlt időszakban elvégzett fejlesztések közül csak egyet emelhetne ki, melyiket tartaná a legfontosabbnak?

GSZG: A legfontosabbnak azt a szerencsés helyzetet tartom, hogy az épület tulajdonosa a kezdetektől partner abban, hogy a szabályozási oldalról megjelenő elvárások teljesítésén túl is legyenek olyan fejlesztéseink, amelyeknek köszönhetően minden szempontból versenyképesek maradunk a napjainkban átadott épületekkel.

BCN: Melyek napjainkban az általános, illetve vannak-e speciális bérlői elvárások?

GSZG: A szabályozási oldalról jelentkező elvárások közül leginkább az energiafelhasználási, környezeti szempontokat emelném ki – az ezek mentén végrehajtott beruházások nemcsak Bérlőink környezettudatosságra való igényét elégíti ki, de olyan jelentős megtakarításokat is hoznak, amelyek segítségével a komfortfokozatot tovább növeljük.

BCN: Annak, aki régen járt a Bank Centerben, az első és legszembetűnőbb változás egyből az épület földszintje, amire mondhatni, rá sem ismerni…

GSZG: A műszaki fejlesztések, mint a gépészeti berendezések megújítása, átalakítása mellett esztétikai, funkcionális átalakításokat is végzünk. A lobby esetében azt szerettük volna elérni, hogy az ne csak egy várakozó, közlekedő rész legyen. A fejlesztés első ütemében, közel tíz évvel ezelőtt egybenyitottuk a négy torony lobby terét, és egy központi recepciót helyeztünk el a négy különálló recepció helyett. A második ütemben egy fal eltávolításával a Ferrari bemutatószalon által elfoglalt utcai üzlethelyiség a földszinti Aula részévé vált. A koncepció folytatásaként további határoló falak eltávolításával megnöveltük a kávézó üzletterét, amelynek köszönhetően még élhetőbb és látványosabb közösségi térré vált a Bank Center aulája.

Előző hír Következő hír

Hírek

Októberi könyvajánló

Olvasson bele e havi ismertetőnkbe.

Tovább

Januári könyvajánló

Olvassunk többet 2022-ben!

Tovább

Az Országos Kéktúra útvonal szakasza / XXII. rész

Hétvégi barangolás

Tovább

Programötletek szeptemberre

Kültéri ajánlások

Tovább