2021 Február 1

Hello város játék applikáció

A jelenleg 4 városban (Balatonfüred, Siófok, Szentendre és Pécs) elérhető városfelfedező játék alkalmazást mindazok számára ajánljuk, akik szeretik a városismereti sétákat, szeretnek játszani, viszont nem szeretnének másokhoz alkalmazkodni.  Egyszerűen letölthető telefonra a Hello Város alkalmazás, melyet már virtuálisan is, otthonunkból, a kanapén ülve is játszhatunk, bejárhatjuk a meseszép településeket és megismerhetjük történetüket.

A játék során mindössze 1-1 olyan feladat van, amikor pl. le kell olvasni egy számot egy emléktábláról, azonban ezt otthonról is megtehetjük – kattints a ?-re és kérj segítséget.  A harmadik segítség már a megoldás, mely ezután egyszerűen beírható. 

Játék működése

A program az adott település központi részén indul és az első feladat megoldását követően megkapjuk a következő pontot a városban, ahova menni kell és így tovább a játék végéig.  Minden egyes helyszínen a játék megoldása továbbvisz a következő pontra.  Ha csak játszani szeretnél, akkor az alkalmazás újabb és újabb feladatok, kvízkérdések feladásával pontról pontra haladva körbe fog vinni a történelmi városnegyedben, a különböző látnivalók mentén.  Ha szeretnél érdekes anekdotákat, történeteket is megismerni a városról, akkor kifejezetten ajánljuk az Info-ra kattintást (jobb felső sarok), mert itt olvashatsz igazán érdekes történeteket, információkat a városról.

Két játékos esetén elég 1 telefonra letölteni, ha többen, akkor érdemes 2-3 emberenként egy appot letölteni. De ez Rajtad múlik, ha öten vagytok és mindannyian ugyanazon a telefonon nézitek a feladatot, az sem akadály.

Elakadni nem lehet, mert ha nem tudod megoldani valamelyik feladatot, akkor természetesen kérhetsz segítséget is az appon (a ?-re kattintva), méghozzá feladatonként 3 darabot.  

Minden oldalon érdemes az Info-ra kattintani, mert különböző érdekességeket, régi történeteket olvashatsz az adott városról.

A játék ára 1.450.-Ft

https://www.hellovaros.hu/

 

Előző hír Következő hír

Hírek

Munch

Ételmentés

Tovább

Farsang

Története, szokások, ételek és programkínálat

Tovább

Bank Center

Lobbi felújítás

Tovább

Louvre online

Online és ingyenesen elérhető a Louvre gyűjteménye

Tovább