2021 Március 1

Online piacok

kifli.hu

Egy átlagos szupermarkethez képest itt sokkal szélesebb választékot találunk, köztük a csak itt kapható Marks & Spencer prémium élelmiszerekkel. Online boltjukban friss és minőségi termelői termékekkel várnak, mintha csak a piacon vásárolnánk. 

A kifli.hu-nál fontos mind a kényelem, gyorsaság és minőség.  Egy helyen megtaláljuk a legjobb hazai pékeket, termelőket és henteseket. Természetes összetevőjű termékek széles választéka várja a vásárlókat.  A zöldségektől a szépségápolási termékekig, a bababarát termékektől az állateledelig mindent megtalálunk.

nekedterem.hu

Szeretnék a minőségi alapanyagokat szerető embereket friss, jó minőségű, kistermelőktől származó zöldséggel-gyümölccsel kiszolgálni és hogy minél közvetlenebb kapcsolat alakulhasson ki a termelők és a vásárlók között. Céljuk, a személyes, megbízható, barátságos szolgáltatásra való törekvés. 

Olyan kisgazdaságokkal működnek együtt, akik kíméletes eljárással gondozzák terményeiket. Alapos munkával és odafigyeléssel olyan speciális kritériumrendszert alakítottak ki, melynek köszönhetően csak a legjobb termelők termékei kerülnek az asztalunkra, ráadásul termelőikkel a lehető legközvetlenebb kapcsolatot alakítják ki, melynek eredményeként termékeik megvásárlása és értékesítése a lehető legzökkenőmentesebben, mindkét fél számára kedvezően, tisztességesen zajlik.

Kis csapatuk termelői háttér nélkül, de sok lelkesedéssel dolgozik azon, hogy valódi, értékes, vitamindús termékeket varázsoljanak minél több család asztalára. 

itthoni.hu

Mindig friss, kizárólag magyar termelők termékei kerülhetnek kosarába.  A megrendelt áru kiszállítását nem meglévő raktárkészletről, hanem a kiszállítást megelőző napon történő beszerzésből végzik, így nincs vitaminveszteség. Mindez magával vonja azt is, hogy a megrendelhető választék az idénynek megfelelően folyamatosan változik.

Fontos számukra a magas minőség, mindannyiunk egészsége, ezért jellemzően kímélő termelésben előállított termékek kerülnek be a webshopba.

Nagy hangsúlyt fordítanak a környezetbarát csomagolásra is, igyekeznek mellőzni a nem lebomló, környezetre káros anyagokat.

farmfutar.hu

Történetük onnan indult, hogy szerettek volna maguk és családjuk részére minden este olyan egészséges termékeket tenni a vacsora asztalra, amelyek nem nagyipari körülmények között és az ezzel járó mesterséges adalékanyagokkal készültek, hanem mint régen a nagyszüleink idejében, házi kisgazdaságokból, a kertből vagy akár a saját kamrából származnak és még távolról se láttak tartósítót, vagy bármilyen más egészségre és a környezetre káros adalékanyagot. Nem volt könnyű dolguk, hisz mára a hagyományos piacozás világa eltűnőben van és rohanó világunkban nem mindig jutunk el ezekre a helyekre.

Így küldetésük lett, hogy minél szélesebb kör számára tegyék elérhetővé, minél több kisgazdaság, kistermelő termékét, mindezt olyan módon, hogy a hétköznapi, sürgető életben is egy kényelmes és gyors megoldást nyújtsanak a minőségi élelmiszerek, alapanyagok beszerzésére.  Online termelői piacukon olyan hagyományosan előállított, káros adalékmentes házi termékek közül válogathatunk, mint például házi kolbász, házi sajt, kecskesajt, mézek és lekvárok, hagyományos és ízletes tejtermékek, szezonális zöldségek és gyümölcsök biztos forrásból.

Termelőikkel szoros kapcsolatban vannak, rendszeresen járnak náluk és örömmel mondhatják el, hogy a régi korokat idéző valódi gazdaságokkal találkoznak, akik osztoznak küldetésükben. Ha rendelünk bármely termékből úgy valódi hagyományos módon készült és egészséges terméket fogunk kapni.

Hisznek benne, hogy sokan gondolkoznak hasonlóképp, hisz saját környezetünk és egészségünk megőrzése elsődleges közös értékünk. A helyi, szezonális termékek fogyasztásával pedig nem csak a hagyományos családi gazdálkodások megőrzéséhez járulunk hozzá, hanem a környezetünk és egészségünk megóvásához is.

Előző hír Következő hír

Hírek

Novemberi könyvajánló

Olvassa el ismertetőinket

Tovább

Az Országos Kéktúra útvonal két szakasza / I. rész

Téli bolyongás erdőn – mezőn

Tovább

Programötletek szeptemberre

Kültéri ajánlások

Tovább

Brazil Nagykövetség

Kiállítások

Tovább