2021 Augusztus 1

Minden, ami ÖKO

Az élet minden területén kialakíthatunk környezettudatosabb életvitelt, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjunk magunk után.  Ha Neked is fontos környezeted megóvása, ajánljuk figyelmedbe az alábbiakat. 

Mindenre találhatunk már környezetbarát megoldást, legyen szó mosásról, takarításról, bevásárlásról, szépségápolási termékekről, gyermekjátékokról vagy éppen hulladékgyűjtésről. Érdemes szétnézni a zöldpolc oldalán, ahol rengeteg termék közül választhatunk, hogy idővel akár mindent természetesre cseréljünk háztartásunkban.

A közlekedési eszköz tudatos megválasztásával is sokat tehetünk a tisztább levegőért, az élhetőbb városért.  Autó helyett érdemes tömegközlekedni, vagy a rollert, a biciklit előnyben részesíteni.  A Lime elektromos járművei a világ 150 városában elérhetők, így a munkahelyre ingázás során, ügyintézés céljából, utazás alkalmával, vagy egy új város felfedezésekor is igénybe vehetünk egy lime járművet. A működése is rendkívül egyszerű.  Letöltjük az app-ot, létrehozunk egy fiókot, megkeressük a legközelebbi Lime-járművet a térképen, beolvassuk a QR-kódot és már indulhatunk is!

Ha csak rövidebb időre van szükséged autóra, válaszd a GreenGo teljesen elektromos flottával üzemelő carsharing szolgáltatását.  Percdíjas elszámolású, így annyit fizetsz, amennyit vezetsz.  Regisztráció után láthatod a hozzád legközelebb eső autót, ellenőrizheted töltöttségi szintjét és le is foglalhatod.  Hosszabb távú bérlés esetén kedvezményes, fix áron kalandozhatsz az országban.  Az autókon Pest megyei matrica van, így ha ennél messzebb utazol, gondoskodnod kell a megfelelő autópályadíj megfizetéséről.

Tegyünk együtt a környezetünkért!

Előző hír Következő hír

Hírek

Júniusi könyvajánló

Nyári olvasmányok - nem csak nyárra

Tovább

Decemberi könyvajánló

Kapcsolódjunk ki egy jó könyvvel a kezünkben

Tovább

Decemberi könyvajánló

Olvasmányok a karácsonyi készülődéshez

Tovább

Novemberi könyvajánló

Lebilincselő könyveket ajánlunk hideg őszi napokra.

Tovább