2022 Augusztus 1

Ganodermagombával az egészségért

Divatos szó manapság a wellness, cégek egész hada profitál abból, hogy trenddé vált az egészségmegőrzés, a törődés testi és lelki jóllétünkkel. Természetesen nem könnyű választani a termékek és szolgáltatások között, így rendkívüli szerepe van a marketingnek. A Gano Excel nem költ reklámokra, és nem tart fenn kiskereskedelmi hálózatot különböző boltokkal, ehelyett direkt értékesítéssel, avagy multilevel marketinggel („MLM”) foglalkozik, és termékforgalmazói hálózatot épít nemzetközi szinten, a világ több mint hatvan országában.

A hatóanyag

Sikerének titka termékei minőségében rejlik: minden produktuma tartalmaz ganodermagombát, tudományos nevén Ganoderma lucidumot – magyarul pecsétviaszgombának hívják ezt a minden túlzás nélkül csodálatos növényt.  Itthon is megterem, ám a Gano Excel hazájában, Malajziában a trópusi klíma kategóriákkal kedvezőbb körülményeket teremt a növény számára mind hatóanyag-tartalom, mind minőség szempontjából. Itt, ebben a csapadékos, meleg környezetben történik a ganoderma termelése, méghozzá organikus módon: az ültetvényen a táptalaj összetevőjeként felhasználják a rizshéjat, a barnarizs-lisztet és a gumifakérget. Semmilyen vegyi anyagot, növényvédő szert vagy hormont nem használnak a Ganoderma lucidum termesztési folyamatában. A ganodermagombából pedig táplálékkiegészítőket készítenek, illetve napi fogyasztási termékekhez adagolják, így többek között kávéhoz, teához, csokoládéitalhoz és gabonapehelyhez, valamint mindennap használt termékekhez, úgymint szappanhoz és fogkrémhez.

Mire jó?

A ganoderma hatékonyságáról órákig lehetne beszélni; könyvet írt róla a cég vezérigazgatója, a mikológus Leow Soon Seng, az ebben foglaltakat pedig a fogyasztói visszajelzések határozottan alátámasztják. A ganodermának adaptív a hatóanyaga, így nagy hasznát lehet venni például vérnyomásunk szabályozásában. Fontos tudni, hogy a Gano Excel termékei táplálékkiegészítőnek minősülnek, sokan alternatív módszerként használják egészségük fenntartása, illetve életminőségük javítása érdekében.

Üzlet az üzletben

Az MLM nem túl népszerű hívószó manapság, legalábbis hazánkban; ennek jó oka van. Az üdítő pozitív példák egyike a Gano Excel: etikusan és megbízhatóan működik már 1995 óta. Magyarországon 2009 óta van jelen, és piaci létjogosultságát, stabil financiális hátterét például azzal is bizonyítja, hogy Budapest egyik legexkluzívabb irodaházában üzemelteti irodáját, a Bank Centerben. Az itt dolgozó kollégák maximális odafigyeléssel, segítőkészséggel és szakmai hozzáértéssel támogatják a termékforgalmazó, hálózatépítő tagok munkáját, de ugyanolyan készséggel szolgálják ki mindazokat is, akik pusztán jó minőségű termékeik megvásárlása okán fordulnak hozzájuk megrendeléseikkel. Nincs tehát semmiféle nyomásgyakorlás a cég részéről, termékeiket bárki, taggá válás nélkül is használhatja, ha pedig valaki ambíciót érez magában, hogy némi bónuszjövedelemhez jusson a tagság által, a nagy nemzetközi Gano Excel csapatra és a budapesti irodára is stabilan támaszkodhat, minden segítséget megkap a munkájához.

Előző hír Következő hír

Hírek

Februári könyvajánló

Olvasd el e havi ajánlásainkat

Tovább

Színházi előadások Budapesten - szeptember

A jelenlegi helyzetben a színházak is megtesznek mindent a közönség és a társulat biztonsága érdekében, így minden nagyobb létszámú társulatot igénylő darabot felváltanak kevesebb szereplős előadásra. Szemezgessünk ezek közül!

Tovább

Hurrá, nyaralunk!

Íme, néhány kedvenc a magyarországi nívós és egyedi szálláslehetőségek közül – kicsit másképp.

Tovább

Áprilisi könyvajánló

Mit olvassunk Húsvétkor?

Tovább