2022 Augusztus 2

Bank Center

A mélygarázsban megkezdődött az új elektromos autó töltők telepítése. A korábban kivitelezett töltőkön felül, további Type 2-es töltők kerülnek kialakításra, melyhez a Bank Center a betáplálási gerincvezetékek kiépítését megkezdte. A gerinckábel kiépítés plusz 8 darab, azaz szintenként 2 darab töltőhely kialakítását teszi lehetővé. 

A garázs meglévő elektromos töltő rendszerét a Parkl Kft. üzemelteti.  A töltők használatba vétele és a fizetés is a Parkl applikáción keresztül történik.  A felhasználó tájékoztatást kap az aktuális töltöttségről és üzenetet küld, ha elérte a 100%-os töltöttségi szintet. 

További információért, kérjük, látogassanak el a Parkl honlapjára.

https://parkl.net/hu/

A Bank Center mélygarázs több szakaszban zajló felújítási munkálatai már a tavalyi évben elkezdődtek. Először felújításra került a -2-es szint füstérzékelője, valamint szénmonoxid érzékelő rendszere. Jelenleg a liftelőterek felújításával folytatják a munkát, melynek keretében azok festése, LED-es fényforrásainak cseréje és lábazati elemek cseréje, továbbá a garázs falfelületeinek festése történik.

Tervezés alatt van a jövő évi költségvetés, ahol a Tulajdonosi beruházás során szeretnénk a -2 és -3 szint padlózatának teljes felújítását elvégezni. 

A későbbiekben tervezzük a garázs világítás korszerűsítését mozgás-és jelenlét érzékelővel, illetve a CCTV kamerarendszer modernizációját.

Előző hír Következő hír

Hírek

Az Országos Kéktúra útvonal két szakasza / II. rész

Hétvégi programlehetőség az aktív kikapcsolódás kedvelőinek

Tovább

A Víz Világnapja

Változtass most!

Tovább

Októberi könyvajánló

Könyvek őszi napokra

Tovább

Októberi Kiállítás

CELEBRATING EVERY STORY

Tovább