2022 Szeptember 1

EDDZ ÉS SPÓROLJ IDŐT VELÜNK!

Napjainkban egyre nagyobb szerepet tölt be az emberek életében az egészséges életmód. Az egészséges étkezés, a heti rendszerességgel végzett testedzés és a ’work-life balance’ mostanra alaptétel. Ezt sajnos a mai rohanó világban egyre nehezebb megoldani, priorizálni szükséges a feladatokat az élet minden egyes területén. Emiatt előfordulhat, hogy bizonyos dolgok háttérbe szorulnak, ilyen lehet sok esetben a sport is.

De mi lehet erre a megoldás?

Egy 20 perces edzés az E-Fittel!

Az egészség mellett az idő a legnagyobb érték.

Az immár öt éve a Bank Centerben található E-Fit Studio&Showroom-ban heti 2 személyi vagy cardio edzés elegendő ahhoz, hogy fitten tartsd magad és mindeközben időt spórolj!

Cégünk több, mint tíz éve van jelen hazánkban és a nemzetközi piacon egyaránt, mostanra több, mint 60 országban értékesítettünk és 2000 stúdióban, edzőteremben használják termékeinket szerte a világban, sok millió edzést tartva évente. Profi fejlesztőcsapatunkkal nap, mint nap azon dolgozunk, hogy vevőink és partnereink igényeit maximálisan kielégítsük és hozzájáruljunk egészségük megőrzéséhez.

A Bank Centerben található stúdiónk központi elhelyezkedésének köszönhetően közkedvelt hellyé vált mind az itt dolgozóknak, mind a környékről érkezőknek vagy éppen a külföldiek számára. Széleskörű szolgáltatásaink között mindenki megtalálhatja a számára megfelelő edzésformát. 

Ha neked is fontos az időd, és szeretnél kiváló körülmények között, a legmodernebb eszközökkel személyi edzést végezni, akkor gyere és légy Te is az E-Fit közösség tagja!

Várunk szeretettel minden hétköznap az E-Fit Studio&Showroom-ban!

Előző hír Következő hír

Hírek

Bazilika és Vörösmarty tér karácsonyi vásárok

Sötétedés után fél óránként gyönyörködhetünk a Bazilikára vetített 3D-s épületfestésben egy speciális szemüveg segítségével.

Tovább

Mail Boxes Etc.

Új üzlet a Bank Centerben!

Tovább

Októberi könyvajánló

Olvasson egy könyvet legfrissebb kínálatunkból

Tovább

Megújult aula a Bank Centerben

Gáborjáni Szabó Gáborral beszélgettünk a Bank Center megújult aulájáról.

Tovább