2022 Október 2

Programajánló

A város egyik rejtőzködő drágakövét, az új funkciót kapott, ikonikus, műemlékként jegyzett Hold utcai piac csarnokát a világ legnagyobb fényművészeti múzeumává alakították át.  Az egyetlen művészek által alapított múzeumban Magyarországon nagyszabású installációkkal és lehengerlő műtárgyakkal várják kedves vendégeiket. 

A LAM egy független művészeti kiállítótér, ahol modern, kortárs és művészettörténetileg is emblematikus műalkotások széles választékával találkozhatnak. A kiállítás számos világhírű magyar fényművész munkáit mutatja be, köztük Moholy-Nagy László és Victor Vasarely alkotásaival. 

A LAM célja, hogy megőrizzék a vásárcsarnok eredeti közösségi funkcióját, ugyanakkor kulturális élményt teremtsenek a városban. Küldetésük, hogy elősegítsék a fény és az új technológiák felhasználásával dolgozó művészet, design és építészet legkorszerűbb kifejezőeszközeinek a megismerését.

Nyitvatartás minden nap 10:00-22:00 óra között.

1054 Budapest, Hold utca 13.

https://lam.xyz/

Előző hír Következő hír

Hírek

Karácsony

Karácsonyi hagyományok, ajándék ötletek és karácsonyfa trendek

Tovább

Bank Center Húsvét

Húsvéti kávézás

Tovább

Lumina Park

Élmény az egész családnak!

Tovább

Vízkereszt ünnepe és ehhez kapcsolódó népszokások

A II. Vatikáni Zsinat (1962-1965) rendelkezései értelmében a római katolikus egyház január 6-án a háromkirályok látogatását ünnepli vízszenteléssel egybekötve.

Tovább