2022 December 2

BookUp Könyvesbolt

A BookUp Könyvesboltot a 21. Század Kiadó, a Next21 Kiadó, az Animus Könyvek, a Central Könyvek, a Lampion Könyvek, valamint a HVG Könyvek és a HVG Könyvek Junior álmodta és alkotta meg Budapest belvárosában.  A karácsonyi szezonra - novemberben és decemberben – összefognak és egy különleges, karácsonyi pop-up könyvesbolt formájában ezen kiadók válogatott könyvei kerülnek értékesítésre. 

„Sokat gondolkodtunk azon, mivel lephetnénk meg olvasóinkat karácsonyra: egy óriási kedvezményes könyvvásárral, egy egész napos rendezvénnyel, ahol nemcsak újdonságainkkal, hanem szerzőinkkel is találkozhatnak, vagy egyszerűen csak mutassuk be, milyen fantasztikus karácsonyi könyvekkel és ajándéktárgyakkal készültünk? Végül arra jutottunk, miért ne lehetne mindent egyben és egyszerre, ráadásul olyan könyves barátokkal közösen, akikkel szívesen vagyunk együtt, és nagyon szeretjük egymás könyveit?”

„Azt szeretnénk, ha ez a két hónap tényleg az olvasókról szólna, ezért minden könyvre 25% kedvezményt adunk, és különleges meglepetésekkel, ajándékokkal kedveskedünk. Azt a meghitt, régimódi karácsonyi élményt szeretnénk nyújtani, amit manapság már alig találunk meg az üzletekben, és ami miatt mi magunk is imádunk könyvesboltba járni” — indokolták a lépést a kiadók.

Események is várhatók a boltban: a Société nagytermében december 10-én egy egész napos könyvbemutató-sorozatra várják az olvasókat, ahol olyan szerzőkkel találkozhatnak és dedikáltathatnak majd, mint Segal Viktor, Berg Judit, vagy éppen Dezső András.

„A Bazilika mellett, a BookUp Könyvesboltban várunk mindenkit, aki szeretne velünk közösen készülődni és ünnepelni jó könyvekkel, kedvezményekkel és exkluzív kiadói ajándékokkal!”

1051 Budapest, Sas utca 15.

Nyitvatartás

Hétfő – Vasárnap 10.00 – 19.00

https://bookup.hu/?gclid=EAIaIQobChMIvqaPg9Ky-wIVFM53Ch0J2wdTEAAYASAAEgKL5_D_BwE

https://24.hu/kultura/2022/11/08/bookup-konyvesbolt-central-kiadoi-csoport-21-szazad-kiado-hvg-konyvek/

Előző hír Következő hír

Hírek

Hurrá, nyaralunk!

Íme, néhány kedvenc a magyarországi nívós és egyedi szálláslehetőségek közül – kicsit másképp.

Tovább

Júniusi könyvajánló

Kezdjük a nyarat egy izgalmas könyvvel!

Tovább

Az Országos Kéktúra útvonal szakasza / XIII. rész

Kezdjük aktívan az évet és kiránduljunk!

Tovább

Bank Center

Mélygarázs felújítási munkák

Tovább