2023 Január 1

Bank Center Ingatlaniroda

Férjemmel 1997-ben alapítottuk cégünket az Immo-Marketing International Kft-ét. Ingaltanközvetítéssel, az ingatlanpiac elemzésével és piackutatással kezdtünk el foglalkozni a Bank Centerben lévő irodánkban. (Előzőleg ezzel a tevékenységgel a Francia Riviérán foglalkoztunk.)

Azóta is, egy rövid kitérőtől eltekintve, folyamatosan itt vagyunk a Bank Centerben. Az állandóság, a hely és a környezet eleganciája a biztonságot és a megbízhatóságot jelenti nekünk és az állandóan visszatérő ügyfeleinknek is.

Piac politikánk célja mindig a korrektség, szakmai tájékozottság, az ügyfeleink szempontjainak a megértése volt. Évtizedek óta dolgozunk egy hasonlóan gondolkodó összeszokott kis csapattal.

20 éves külföldi tapasztalat, angol, francia, német nyelvtudás és ingatlanügyletekre szakosodott ügyvédek segítik tevékenységünket.

A nemzetközi tapasztalat is azt mutatja, hogy az ingatlanpiac bár hullámvölgyeken keresztül de hosszútávon mindig felfelé tör, ez alapozza meg azt, hogy mindig a biztos befektetések között tartják számon.

Számunkra is az a fontos, hogy jó ár-érték arányú ingatlanokat válasszunk a portfoliónkba, továbbá olyan különlegességeket melyek már egyre nehezebben lesznek megtalálhatók a piacon.

Fő tevékenységi körünk Pest tágabb értelemben vett belvárosa és Bel-Buda de a Balaton környékén is vannak kiváló ajánlataink.

Új irodánk a Bank Center Hercegprímás utcai bejáratánál található, ahova szívesen várunk minden kedves Érdeklődőt díjtalan tanácsadással.

                                                                                                               Naszladi Valéria és Csapata

Előző hír Következő hír

Hírek

Januári könyvajánló

Sok izgalmas olvasnivaló vár ránk az idei évben is, nézzünk meg ezek közül néhányat.

Tovább

Mit olvassunk? - Irodalomajánló

Töltsük a szabadidőt olvasással

Tovább

Júliusi könyvajánló

Könyvek a nyári szabadságra

Tovább

Júliusi könyvajánló

Töltődj fel olvasással a nyári hónapok alatt

Tovább