2020 Szeptember 1

Őszi szabadtéri programok - magyarországi kalandparkok

A kalandpark egy olyan szórakoztató létesítmény, ahol ügyességfejlesztő és izgalmas feladatokban tehetjük próbára a képességeinket. Kinek mi jut eszébe egy kalandparkról? Valószínűleg olyasmik, hogy kihívás, száguldás, tériszony, természet.  Nézzünk meg párat a legjobbak közül!

Zamárdi Kalandpark

Egy gyönyörű, harmincötezer négyzetméteres ligetben található – végtelen lehetőségekkel a szabadidő aktív eltöltésére! A Zamárdi Kalandpark ősfái között kifeszített köteleken létrehozott változatos akadályok és a mintegy másfél kilométernyi csúszópálya sportosan izgalmas szórakozást kínál gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

http://zamardikalandpark.hu/

Római Kalandpark

A Római Kalandpark egy egyedülálló szabadtéri rendezvényhelyszín Óbuda szívében.  A Park híres gyönyörű ősfáiról és kihívást jelentő akadályairól, ahol a természet és az aktív – sportos élet találkozik. A Kalandpark kiváló lehetőséget és helyszínt biztosít céges rendezvények, családi napok lebonyolításához. A 2,5 hektáros területükön kicsik és nagyok, családok és barátok találnak aktív, természetközeli kikapcsolódást.  A park magaslati kötélpályákkal, lecsúszó pályákkal, szabadtéri lézerjátékkal és megannyi szabadidős szolgáltatással nyújt feledhetetlen, egyedi élményt.

https://romaikalandpark.hu/

Zemplén kalandpark: a legek kalandparkja!

Magyarország leghosszabb és legmagasabban futó kötélpályán repülhetünk át csodálatos kilátással alattunk a 100 méteres mélységre. A Szár-hegy és Magas-hegy közötti 1036 métert nem csak üvegpanorámás zárt kabinban lehet megtenni. A kabinokban utazók a panoráma ablakokon kitekintve két párhuzamos kötélzetet láthatnak (ez a “Sólyom”), melyen az extrém kalandra vágyók 80 km/órás sebességgel átcsúszó kötélpályán is megtehetik a több mint egy km-es távot! Ezen kívül számos izgalmas élmény várhat ránk, ha ellátogatunk erre a gyönyörű vidékre.

2275 méteres hosszúságával itt található az ország és a térség leghosszabb bob pályája. Egy teljesen biztonságos négy csövön rögzített bob kocsival történik a lecsúszás. Minden utas önállóan irányítja a bobot, amely 37 km/órás sebességnél automatikusan lefékeződik, ezzel is garantálva a csúszás biztonságát. A pálya adottságai, elhelyezkedése, szépsége felejthetetlen élményt nyújt a száguldás kedvelőinek.

http://www.zemplenkalandpark.hu/

Előző hír Következő hír

Hírek

Augusztusi gasztro- és bortúra a belvárosban

Töltsünk egy felejthetetlen borkóstolós nyári estét Budapesten.

Tovább

Kirándulási lehetőségek Budapesten és környékén

Töltődj fel a friss levegőn!

Tovább

Szeptemberi könyvajánló

Könyvek a nyári szabadság után

Tovább

Novemberi könyvajánló

Olvassa el ismertetőinket

Tovább