Yuri Titov M.D.

Country Manager, Hungary / Director Clinical Operations

PSI CRO Magyarország Gyógyszerkutatást Támogató Kft.

Kérem, mondjon néhány szót a cégéről!

Egy klinikai kutatási szervezet vagyunk, és feladatunk új és korszerű gyógyszeripari termékek fejlesztése és bevezetése. Tevékenységünk végső eredménye a hétköznapokban a gyógyszertárak polcain jelenik meg. Amikor Ön elmegy a patikába egy levél lázcsillapítóért, akkor gondoljon arra, hogy minden egyes termék mögött kiterjedt tudományos kutatás folyik. Cégünk ennek a folyamatnak a része.

Miért választották a Bank Centert és mi az, amit a leginkább szeret benne?

2008-ban jöttünk a BC-be, ennek már több, mint tíz éve. Először is az épület lokációját említeném meg, mert ez a legvonzóbb benne, de persze a BC épülete önmagában is nagyon látványos. Az irodánkból a kilátás egyenesen lenyűgöző a park és a patinás épületek felé, de a ház a kiváló helyrajzi adottságai mellett számos jó szolgáltatást is kínál. 

Milyen szolgálatásokat ajánlana az irodaház közelében?

A Bank Center közelében sok jó étterem és kávézó található, ahol elfogyaszthatunk egy kellemes ebédet, vagy csak egy csésze kávét. Kicsit unalmas is volna minden nap ugyanott ebédelni, de a helyzetünk kiváltságos, hogy ennyi hely közül választhatunk. Nagyon kényelmes, hogy a házon belül is igénybe tudunk venni néhány szolgáltatását, mint például mosodát, a szabót és fitnesztermet a -1 szinten. Néhány háztömbnyire innen van egy DM és néhány egyéb üzlet, amiket gyakorta látogatunk.

Mi a kedvenc ebédet kínáló étterme a Bank Center szomszédságában?

A Hummus bár az egyik kedvenc ebédelő helyem a közelben, itt gyors a kiszolgálás és az ételek is egészségesek, könnyűek. Picit távolabb egy nagyon jó és főleg a reform táplálkozást támogató bájos kis étterembe csöppenhetünk, aminek Fruccola a neve. A Bank Centerben működő önkiszolgáló étterem is gyors és jó minőségű ételeket kínál.

Előző történet Következő történet

ÉLET A BANK CENTERBEN

Leitner György

Vezérigazgató
Affidea

György számára a Bank Center nem csak egy épület, hanem a történelem egy része is. Olvassa el, miért gondolja ezt így.

OLVASSA EL A TELJES TÖRTÉNETET

Bánhegyi Katalin

Szenior kommunikációs referens
Budapesti Értéktőzsde

Ismerjék meg Katalint, aki ugyan nem irodaház-párti, a Bank Centerbe mégis szeret bejárni.

OLVASSA EL A TELJES TÖRTÉNETET

Graeme Hutchison

Regional Head of Hungary & Slovakia
Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank

Graeme Hutchison már 5 éve Magyarországon él és most megosztja velünk, milyen szolgáltatásokat ajánl az irodaház közelében.

OLVASSA EL A TELJES TÖRTÉNETET

Koszti Tamás

Ügyvezető igazgató
TEQTOS

Koszti Tamás elmagyarázza, mit jelent pontosan, hogy a TEQTOS hatékonyságjavítással és folyamatfejlesztéssel foglalkozik.

OLVASSA EL A TELJES TÖRTÉNETET