2021 November 1

FOXPOST

A 2015-ben alapított magyar tulajdonú FOXPOST az egyik legnépszerűbb logisztikai szolgáltató a hazai piacon, amely az egyre elterjedtebb csomagautomatás átvételi módra specializálódott, és Magyarországon a legnagyobb ilyen hálózattal rendelkezik. Ez a kézbesítési forma világszinten is rohamosan terjed, hiszen rugalmassága és költséghatékonysága mellett nagy előnye az érintkezésmentesség. 

Egyszerű és időtakarékos csomagátvételt biztosítanak, hiszen automatáik könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján és reggeltől estig elérhetőek. 

Budapest belvárosa kiemelt jelentőségű terület a cég életében, és számos kihívást támaszt. Egyszerre kell a történelmi hagyományokban gazdag, sokszor műemlékvédelem alatt álló, vagy városrendezési szempontból kiemelt területeken, és a modern, lüktető metropoliszt képviselő épületekben megjelenniük, mint amilyen a Bank Center is. 

A hagyományok tisztelete és a modern kor támasztotta kihívásokra adott válaszok innovatív megoldásaikban tükröződnek. Folyamataikat úgy alakították ki, hogy a lehető legalacsonyabb környezeti terhelés mellet legyenek hatékonyak és gyorsak.

Elkötelezettek a természet védelme, a környezettudatosság mellett. Jelenleg automatába szállítás esetén egy házhoz kézbesített csomaghoz képest 60-70%-kal kevesebb károsanyag jut a levegőbe. A fenntarthatóság jegyében a teljes és az egy csomagra vetített károsanyag-kibocsátást is mérik, így havi szinten dekára pontosan meg tudják mondani ennek értékét. A FOX Green program keretében 2025-re szeretnének a fővárosban karbonsemlegesen kiszállítani, ezt követően pedig ezt országosan minél szélesebb körben megvalósítani. Ezért az elsők között kezdték tisztán elektromos gépjárművel a szállítást végezni. Ma van olyan megoldásuk, amivel nulla károsanyag-kibocsátás mellett tudnak kiszállítani.

A FOXPOST számára a független bíráló bizottságtól elnyert Superbrands díjak is bizonyíjták a szakmai elismerést, egyben visszajelzés, hogy jó úton haladnak, és alátámasztják azt a törekvésüket, miszerint a jövő logisztikáját építik. 

Automatájuk a Bank Center épületében a hét minden napján várja ügyfeleiket.

Előző hír Következő hír

Hírek

Adventus Domini

Az Úr eljövetele

Tovább

Az Országos Kéktúra útvonal szakasza / VI. rész

Mozduljunk ki és élvezzük a nyári napsütés első sugarait a Bakonyban!

Tovább

Minden, ami ÖKO

Élj, vásárolj és közlekedj környezettudatosan!

Tovább

Karácsonyi ajándék ötletek - wonderLAB - egyedi készítésű magyar design termékek

Ki ne szeretne olyan ruhát, vagy ékszert viselni, ami nem „jön” szembe az utcán tucatszám...

Tovább